Restyle uw uitstraling

Uw bedrijfsuitstraling is vaak bepalend voor uw klanten. Als u al jaren dezelfde uitstraling heeft en u steekt deze in een nieuwe jasje, kan het u zomaar meer omzet leveren. Wij zorgen ervoor dat uw logo meer opvalt en beter aansluit bij de huidige marketing technieken, zoals (mobiel) internet en Social Media.

 

Zie hieronder de mogelijkheden:

Regelmatig komt het voor dat oude logo's niet meer bij de huidige bedrijfsactiviteiten passen, ook zijn deze vaak minder geschikt voor online marketing. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Ongeveer 80% van uw website bezoekers bezoekt uw website met een smartphone of tablet, is uw website al mobile proof?

Heeft u ook al uw bedrijfsactiviteiten vermeld staan op uw website? Wij kunnen hier samen met u naar kijken en aanpassen.

Zorg ervoor dat uw bedrijfspagina op Facebook opvalt door een frisse uitstraling. Zorgt u ook voor interactie met uw potentiƫle klanten?

Vindt u dit lastig of heeft u er te weinig tijd voor? Wij nemen deze zorg volledig van u over.

Door een goede commerciƫle flyer met verwijzing naar uw website en/of Facebook pagina vergroot u uw naamsbekendheid en kans op omzetverhoging. Door samenwerking met een goede drukker kan dit tegen lage kosten.

Zorg met het afgeven van uw vistekaartje voor een onvergetelijke indruk. Dit kunnen wij voor u realiseren door uw visitekaartje commercieel en uitnodigend te maken en aan te passen aan uw huidige bedrijfsactiviteiten.

Wij werken samen met een goede drukker daardoor kan dit tegen lage kosten en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Verfris uw gevel met nieuwe gevelreclame zodat deze weer goed opvalt en zichbaar is. Door samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf leveren we uitstekende kwaliteit waardoor u nog lang gebruik kunt maken van uw gevelbord.

 

Neem vrijblijvend contact op

Copyright @ All Rights Reserved

Phone: +31(0)6-53521945

E-mail: fanny@efbeemarketing.nl

Deken Fritsenstraat 52

5243VR Rosmalen